Szolgáltatások

Teljeskörű, exkluzív akvárium tervezés, építés és karbantartás

A kreatív tervezéstől az anyagok és technika beszerzéséig, az építésen és ültetésen keresztül a karbantartásig – minden szempontból rendkívül igényesen és körültekintően járunk el. A megrendelői igényeket mindig szem előtt tartjuk és arra törekszünk, hogy az elképzeléseknek megfelelő gyönyörű és exkluzív víz alatti világot hozzunk létre.

Az évek során komoly tapasztalatra tettünk szert az építés folyamatában: a belsőépítészeti és lakberendezési elvek figyelembevételével integráljuk a térbe a növényes akváriumot. Több száz akváriumot építettünk már, ezért komoly gyakorlati tapasztalatunk van – az ügyfeleinket rendre meglepjük azzal, hogy milyen gyorsan és pontosan megadjuk a felmerülő kérdéseikre a választ. A végtermékkel – ezidáig – teljes mértékben elégedett és lelkes ügyfeleink szintén segítettek és segítenek abban, hogy ez a természetes szemlélet egyre népszerűbb legyen Európában is.

Az ismereteink és tapasztalataink legjobb mércéje és bizonyítéka a portfóliónk. A képek magukért beszélnek. Egy fotó – bármennyire jól sikerült – azonban nem tudja visszaadni egy ilyen alkotás hatását élőben, ezért javasoljuk, hogy látogasson meg minket a bemutatótermünkben Törökbálinton és szakítson időt arra, hogy átélje a növényes bemutató akváriumaink nyújtotta látványt, miközben zenét hallgat és forró kávét tart a kezében.

A kivitelezés precizitása és a kommunikáció fontossága mindig elsőrendű szempont volt a csapatunk tagjai számára. Tapasztalatból tudjuk: a partnereink igényei és lehetőségei mindig személyes egyeztetést kívánnak, általában az ügyfél irodájában, otthonában – ezzel is időt spórolva az elfoglalt megrendelőinknek. A gyönyörű növényes akváriumok elkészítése mellett ez az ami a legfontosabb: kommunikáció.

További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Növényes Akváriumaink

We provide worldwide services!
We speak English, German, Swedish, Hungarian, Romanian, some French and some Italian.
Click here for the English language website.